Manual de politici si proceduri contabile


Home > Declaratii, Declaratii fiscale > Formularul 210 – Fisa fiscala

Formularul 210 – Fisa fiscalaFisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii se completeaza de catre angajatori pentru fiecare persoana fizica care realizeaza venituri din salarii sau asimilate acestora.


Formularul 210 – Fisa fiscala (OMEF 2293/2007)

Fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii se completeaza de catre angajatori pentru fiecare persoana fizica care realizeaza venituri din salarii sau asimilate acestora.

Fisele fiscale se depun in format electronic, insotite de un borderou privind continutul acestora, semnat si stampilat. Se foloseste programul de asistenta elaborat de Ministerul Finantelor Publice.

Atentie: conform OPANAF 232/2011, art. 1, alin. (1) “pentru administrarea de catre organele fiscale din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a obligatiilor fiscale datorate de contribuabilii care au infiintate sedii secundare inregistrate fiscal ca platitoare de salarii si venituri asimilate salariilor, competenta revine, incepand cu data de 1 februarie 2011, organului fiscal in a carui evidenta fiscala este inregistrat contribuabilul care a infiintat respectivele sedii secundare, inclusiv pentru impozitul pe venitul din salarii datorat de salariatii care isi desfasoara activitatea la aceste sedii.”

Vezi model Formularul 210 – Fisa fiscala

Fiscalitatea in Romania. Oportunitati. Cum sa platesti taxe si impozite mai mici

Aflati cum sa folositi, in interesul dvs. si respectand Codul fiscal, cel putin 47 de oportunitati de plata minima sau zero a impozitelor si taxelor! Secrete fiscale dezvaluite de expertii in optimizarea fiscala in Romania.Google analytics

SATI