Manual de politici si proceduri contabile


Home > Declaratii, Declaratii fiscale > Declaratia 221 – Declaratie privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme de venit

Declaratia 221 – Declaratie privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme de venitSe completeaza de catre persoanele fizice care realizeaza venituri in bani si/sau in natura, provenind din valorificarea florilor, legumelor si zarzavaturilor in sere si solarii si/sau sistem irigat, din valorificarea arbustilor, plantelor decorative si ciupercilor, din exploatarea pepinierelor viticole si pomicole si altele asemenea, pentru care venitul net se determina pe baza de norme de venit.

Manual de politici si proceduri contabile, PERSONALIZAT
Manual de politici si proceduri contabile, la cheie, personalizat, adaptat specificului societatii. Editabil pentru 7 domenii de activitate, plus versiune simplificata - de la 30 lei.


Declaratia 221 – Declaratie privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme de venit (OPANAF 52/2012)

Se completeaza de catre persoanele fizice care realizeaza venituri in bani si/sau in natura, provenind din valorificarea florilor, legumelor si zarzavaturilor in sere si solarii si/sau sistem irigat, din valorificarea arbustilor, plantelor decorative si ciupercilor, din exploatarea pepinierelor viticole si pomicole si altele asemenea, pentru care venitul net se determina pe baza de norme de venit.

Se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.

Declaratia se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata.

Vezi model Declaratie 221 – Declaratie privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme de venitGoogle analytics

SATI