Manual de politici si proceduri contabile


.

FISA DE POST

SEF DE SALA

Modele fise de post

 

Vreau sa primesc ultimele noutati prin e-mail

 

Toata lista fise de post

 

<< Fisa de post anterioara   /   Fisa de post urmatoare >>

Ghid practic de aplicare a Noilor reglementari contabile

Prevederi conforme cu OMFP 1.802/2014. Contine interpretari, comentarii si peste 100 de exemple practice, in 366 pagini, format A4.

 

Produs electronic, actualizabil, actualizari gratuite. Livrare in 15 minute.

 

FISA DE POST SEF DE SALA


1

1. Denumirea compartimentului:
Servicii

2. Denumirea postului:
Sef de sala

3. Numele si prenumele salariatului:
NUME SI PRENUME SALARIAT

4. Se subordoneaza:
Directorului de restaurant

5. Numele sefului ierarhic:
NUME SI PRENUME SEF IERARHIC

6. Subordoneaza:
Supervizeaza activitatea angajatilor departamentului Servicii (4 ospatari, 1 barman, 2 picoli, 1 ingrijitor).

7. Drept de semnatura:
Intern:
Extern:

8. Relatii functionale:
Cu reprezentantii departamentelor financiar-contabil, marketing, aprovizionare/achizitii.


9. Pregatirea si experienta:
Studii de calificare in domeniu;
Experienta de minim 1an in functia de sef de sala;
Cunoasterea pietei de produse alimentare si a particularitatilor acesteia.

10. Autoritate si libertate organizatorica:
Este autorizat sa coordoneze si sa raspunda pentru activitatea ospatarilor, barmanilor, picolilor si ingrijitorilor.

11. Responsabilitati si sarcini:
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura oferirea de servicii eficiente si profesioniste in cadrul unitatii.

Activitati principale:
- Supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei;
- Supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor;
- Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii;
- Programarea si organizarea evenimentelor festive;
- Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.

Sarcini si indatoriri specifice:
- Planificarea si organizarea activitatii restaurantului astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor existenti.

Responsabilitati ale postului:
- Raspunde pentru calitatea serviciilor oferite in restaurant.
- Raspunde pentru calitatea activitatii personalului aflat in subordine.
- Raspunde de solutionarea prompta a solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.


12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:

Daca este cazul

13. Semnaturi:

14. Data semnarii:

Ghid practic de aplicare a Noilor reglementari contabile

Prevederi conforme cu OMFP 1.802/2014. Contine interpretari, comentarii si peste 100 de exemple practice, in 366 pagini, format A4.

 

Produs electronic, actualizabil, actualizari gratuite. Livrare in 15 minute.

 

  

Cuvinte cheie: Modele fise de post | Fise de post gratuite

 
 

 

  Ultimele discutii in forum 


viorel55
21 May - 10:26
viorel55
21 May - 10:10
Amalia
22 May - 12:45

19 May - 13:54
maria2
19 May - 13:10

18 May - 20:54

18 May - 20:50

14 May - 12:44

13 May - 21:39
 
 
 
 
 
 

        Top

 


Google analytics

SATI