Manual de politici si proceduri contabile


.

Manual inventarierea patrimoniului
Proceduri complete. Exemple practice. Bonus: Proceduri inventariere in format editabil (.doc).

FISA DE POST

PATISER

Modele fise de post

 

Vreau sa primesc ultimele noutati prin e-mail

 

Toata lista fise de post

 

<< Fisa de post anterioara   /   Fisa de post urmatoare >>

FISA DE POST PATISER


1

1. Denumirea compartimentului:


2. Denumirea postului:
Patiser

3. Numele si prenumele salariatului:
NUME SI PRENUME SALARIAT

4. Se subordoneaza:


5. Numele sefului ierarhic:
NUME SI PRENUME SEF IERARHIC

6. Subordoneaza:
Numai daca este cazul

7. Drept de semnatura:
Intern:
Extern:

8. Relatii functionale:
Are relatii functionale cu managerul, administratorul si ceilalti lucratori din laborator.

9. Pregatirea si experienta:
Pregatire de baza: diploma de calificare in domeniu

10. Autoritate si libertate organizatorica:

Daca este cazul

11. Responsabilitati si sarcini:
- Munca unui patiser este de a face dulciuri, produse de patiserie, prajituri si alte produse de cofetarie.
- Accepta, verifica si depoziteaza ingredientele pentru prepararea dulciurilor si Calculeaza consumul acestora in functie de gramaj ;
- Face aluaturi, mixturi, cozonaci si creme, inghetata, produse semifinite si finite de cofetarie, patisserie, pizzerie;
- Proiecteaza si executa produse de cofetarie mai elaborate;
- Verifica calitatea produselor si preleveaza esantioane pentru analiza de laborator ;
- Depoziteaza, prezinta si asigura prepararea si pastrarea produselor in conditii igienice.
- Mediul de lucru presupune temperaturi inalte, mirosuri neplacute si lucrul in schimburi.

Responsabilitatile postului:
- In raport cu alte persoane:
Coopereaza cu managerul, administratorul si ceilalti lucratori din laborator.
Onestitate si confidentialitate in raport cu persoanele din interior
si exterior cu care este in contact.
Raspunde la solicitarile superiorilor.
- In raport cu aparatura si materialele utilizate: cel mai frecvent folosite sunt mixere, teluri, recipiente, masini de tot felul pentru producerea dulciurilor, cuptoare, linii de productie, dispozitive auxiliare si unelte manuale.
- In raport cu securitatea muncii:
Respectarea normelor de securitate in munca
Respectarea prevederilor Regulamentului de Ordine Interioara si Instructiunile proprii de securitate a muncii.
- Alte responsabilitati:
Respectarea programului de lucru

Obiective generale:
- sa demonstreze practic insusirea principalelor reguli de tehnologie;
- sa utilizeze vocabularul tehnic de baza, specific meseriei identificarea proprietatilor caracteristice materiilor folosite, stabilirea materialelor necesare pentru fiecare produs;
- sa respecte normele de protectie a muncii si P.S.I .

12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:

Daca este cazul

13. Semnaturi:

14. Data semnarii:

Fiscalitatea comertului electronic

Ghidul practic care explica cum se taxeaza si se impoziteaza vanzarile pe Internet!

Contabilitate fara amenzi

Totul despre documentele justificative. Inregistrarea operatiunilor in contabilitate - ghid practic

Lista neagra a fiscului

Cele mai sanctionate greseli fiscal-contabile!

Cartea verde a contabilitatii 2013

Afla cum poti avea inregistrari contabile in deplina concordanta cu legislatia in vigoare.

  

Cuvinte cheie: Modele fise de post | Fise de post gratuite

 
 

 

  Ultimele discutii in forum 

 
 
 
 
 
 

        Top

 


Google analytics

SATI