Manual de politici si proceduri contabile


.

Manual inventarierea patrimoniului
Proceduri complete. Exemple practice. Bonus: Proceduri inventariere in format editabil (.doc).

FISA DE POST

BUCATAR

Modele fise de post

 

Vreau sa primesc ultimele noutati prin e-mail

 

Toata lista fise de post

 

<< Fisa de post anterioara   /   Fisa de post urmatoare >>

FISA DE POST - BUCATAR


1. Denumirea compartimentului:
COMPARTIMENTUL BUCATARIE

2. Denumirea postului:
BUCATAR

3. Numele si prenumele salariatului:
NUME SI PRENUME SALARIAT

4. Se subordoneaza:
Bucatarului sef;

5. Numele sefului ierarhic:
NUME SI PRENUME SEF IERARHIC

6. Subordoneaza:
Numai daca este cazul

7. Drept de semnatura:
Intern:
Extern:

8. Relatii functionale:

- cu sefii de birouri, personal administrativ, soferi de aprovizionare, contabilitate;
- cu personalul de deservire a clientilor.

9. Pregatirea si experienta:

• studii medii;
• diploma de calificare in domeniu ;
• vechimea in specialitate: min. 3 ani, cu recomandare scrisa de la cel putin unul dintre locurile de munca anterioare;
• cunostinte medii de limba engleza;
• rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
• imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
• capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde in conformitate cu meniul restaurantului;
• atitudine orientata catre client – politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
• rezistenta mare la stres;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
• disponibilitate de a lucra in ture.

10. Autoritate si libertate organizatorica:

Daca este cazul

11. Responsabilitati si sarcini:

- pregateste mβncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
• raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
• pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
• respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
• utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:

Daca este cazul

13. Semnaturi:

14. Data semnarii:
 

Ghidul contabilului HORECA

Ghid de contabilitate: monografii contabile, cazuri practice, solutii legale

Tratamentul fiscal si contabil al contributiilor sociale

Intrebari de la contabili - Raspunsuri de la experti - 92 studii de caz

Tratamentul fiscal al operatiunilor intracomunitare

Cele mai importante modificari in ceea ce priveste taxarea serviciilor intracomunitare!

Fiscalitatea comertului electronic

Ghidul practic care explica cum se taxeaza si se impoziteaza vanzarile pe Internet!

  

Cuvinte cheie: Modele fise de post | Fise de post gratuite

 
 

 

  Ultimele discutii in forum ο»Ώ

 
 
 
 
 
 

        Top

 


Google analytics

SATI