Manual de politici si proceduri contabile


.

Manual inventarierea patrimoniului
Proceduri complete. Exemple practice. Bonus: Proceduri inventariere in format editabil (.doc).

FISA DE POST

BUCATAR

Modele fise de post

 

Vreau sa primesc ultimele noutati prin e-mail

 

Toata lista fise de post

 

<< Fisa de post anterioara   /   Fisa de post urmatoare >>

FISA DE POST - BUCATAR


1. Denumirea compartimentului:
COMPARTIMENTUL BUCATARIE

2. Denumirea postului:
BUCATAR

3. Numele si prenumele salariatului:
NUME SI PRENUME SALARIAT

4. Se subordoneaza:
Bucatarului sef;

5. Numele sefului ierarhic:
NUME SI PRENUME SEF IERARHIC

6. Subordoneaza:
Numai daca este cazul

7. Drept de semnatura:
Intern:
Extern:

8. Relatii functionale:

- cu sefii de birouri, personal administrativ, soferi de aprovizionare, contabilitate;
- cu personalul de deservire a clientilor.

9. Pregatirea si experienta:

• studii medii;
• diploma de calificare in domeniu ;
• vechimea in specialitate: min. 3 ani, cu recomandare scrisa de la cel putin unul dintre locurile de munca anterioare;
• cunostinte medii de limba engleza;
• rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
• imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
• capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde in conformitate cu meniul restaurantului;
• atitudine orientata catre client – politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
• rezistenta mare la stres;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
• disponibilitate de a lucra in ture.

10. Autoritate si libertate organizatorica:

Daca este cazul

11. Responsabilitati si sarcini:

- pregateste mβncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
• raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
• pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
• respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
• utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:

Daca este cazul

13. Semnaturi:

14. Data semnarii:
 

Tratamentul fiscal al operatiunilor intracomunitare

Cele mai importante modificari in ceea ce priveste taxarea serviciilor intracomunitare!

Ghidul contabilului HORECA

Ghid de contabilitate: monografii contabile, cazuri practice, solutii legale

Tratamentul fiscal si contabil al contributiilor sociale

Intrebari de la contabili - Raspunsuri de la experti - 92 studii de caz

Cartea verde a contabilitatii 2013

Afla cum poti avea inregistrari contabile in deplina concordanta cu legislatia in vigoare.

  

Cuvinte cheie: Modele fise de post | Fise de post gratuite

 
 

 

  Ultimele discutii in forum ο»Ώ


viorel55
16 Jul - 18:44

viorel55
16 Jul - 11:06
viorel55
9 Jul - 18:41
viorel55
9 Jul - 15:32
ionel
23 Jul - 11:50
viorel55
7 Jul - 13:47
maria
7 Jul - 10:59
viorel55
3 Jul - 22:12
 

 
 
 
 
 

        Top

 


Google analytics

SATI