Subiect: Revisal vers.6.0.8 - listare rapoarte

gelu
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 08.05.2012 11:07

Am introdus in noua versiune de revisal un act aditional privind un anumit spor (orele lucrate sambata, cu recuperararea lor ulterioara) pt. care se acorda, cf. deciziei firmei, un spor de week-end de 100% Dupa salvare, la listare rapoarte pentru salariatul respectiv imi apare insa un spor in lei (eu l-am introdus procentual) de marimea salariului de baza brut de incadrare, adica in loc de 900 lei brut acum apare 900+900=1800 lei, desi practic salariatul primeste o suma mult mai mica, aferenta doar orelor lucrate samabata. Este bine sa transmit aceasta modificare online sau revin la salvarea anterioara, fara sa mai trimit online, lasand doar pe hartie modificarea?

 

gelu
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 08.05.2012 13:38
Rectific versiunea este 5.0.8 (ultima versiune).
 

viorel
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 08.05.2012 21:19
las'o numai pe hartie ca oricum nu le compara nimeni !. Nu cred ca exista pe suprafata pamantului un software mai prost si mai alambicat (nejustificat) decat Revisal. Asta este doar 1% din multimea operatiilor pe care le face aiurea.
 

tis1974
Membru senior
Data mesaj: 09.05.2012 11:21
Eu cred ca trebuie trimisa online aceasta modificare.Un lucru este clar,aceasta aplicatie are lacune!Daca cautati in topic referitor la revisal,o sa vedeti ca a mai avut cineva fix acesta problema.Fiecare itm are angajat un specialist it.Acesta o sa va indrume cum trebuie sa faceti.
 

gelu
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 09.05.2012 14:24
Persoana de la ITM care a fost in control si ne-a cerut sa facem act aditional la C.I.M (sporul era prevazut numai in Regulamentul Intern si bineinteles trecut separat pe statele de plata) la observatia respectiva ne-a sugerat sa trimitem lunar Revisalul online cu sumele fixe diferite de la o luna la alta (corespunzatoare celor trecute pe state) dar parca nu mi se pare foarte comod asta mai ales ca ele apar oricum deja in D112.
 

viorel
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 09.05.2012 23:00
Nu ati inteles ! Odata cu modificarea Codului Muncii,cand toate regulile si drepturile "clasei muncitoare" au devenit...facultative,ITM nu mai are obiectul muncii. Mai sunt cativa "barzauni" care mai zumzaie p'acolo...in rest toata lumea a fost trimisa acasa. Nici ei nu stiu in ce tabara sunt. In mod normal ei ar trebuii sa fie pe undeva pe lanaga sindicate...si cam atat. Poate sa'mi spuna si mie cineva la ce folosesc datele raportate cu ReviSal-ul ?? La calculul impozitarii ...nu,la pensii ...nu,la somaj ...nu,la sanatate...nu ! Atunci la ce folosesc ele ?
 

tis1974
Membru senior
Data mesaj: 10.05.2012 10:03
Folosesc ele la ceva...statistica??????????
 

gelu
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 20.05.2012 14:51
Din pacate acum realizez ca inspectorul mi-a sugerat ceva absolut imposibil (nu e vina lui, ci a acestui program), pt. ca eu am facut act aditional cu sporul de week-end, procentual aplicabil numai asupra orelor (cand e cazul ca nu intotdeauna se intampla asta) lucrate sambata incepand cu data de 1.05, iar daca actul aditional trebuie inregistrat in Revisal, atunci trebuie in termen de 20 zile lucratoare de la data producerii efectelor (1.05 in cazul meu). Dar salariile nu se cunosc decat in luna urmatoare (cel mai devreme la inceputul lunii) dupa luarea in considerara a pontajelor aferente lunii mai. Si tot asa va fi in fiecare luna. Nimeni nu poate oferi un link cu o problema asemanatoare, ex. sporul de noapte care si acela (si nu numai) se aplica numai la anumite ore din luna? Cred insa ca pana la urma nu am cum sa inregistrez si sa trimit acum actele aditionale, decat daca as introduce sporul respectiv (si cum ar fi normal)procentula, exact cum apare in actul aditional, 100%, numai ca programul Revisal imi aplica sporul automat la tot salariul de baza, iar rapoartele ies aiurea.
 

aliali
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 21.05.2012 11:07
sa va spun eu , sunt angajata din 2008 la o firma si cand dau listare raport imi apare ca si vechime perioada 01.08.2011 pana in prezent ,am fost la itm si am intrebat ce se intampla cu perioada ramasa si mi-au spus ca programul lor este prost conceput ,deci.........
 

gelu
Utilizator neinregistrat
Data mesaj: 21.05.2012 21:58
O idee rezonabila am gasit pe link-ul:
http://legislatiamuncii.manager.ro/index.php?pag=a&aid=5226&title=spor-de-weekend-procent-diferit-inregistrare-in-revisal#comentarii

Deci sporurile se inregistreaza exact asa cum apar in contractul de munca (direct sau modificate ulterior prin acte aditionale). Mai mult daca pe viitor voi avea noi CIM-uri de inregistrat (incl. deja aceste sporuri), Revisalul trebuie transmis si mai repede! (cu o zi lucratoare inainte de ineperea activitatii). Apoi, oricum salariile exacte nu vor aparea nici chiar fara sporuri, doar in D112, pt. ca in realitate pot interveni pe langa salariul de baza care apare in raport, si premii ocazionale sau concedii medicale (care diminueaza salariul din luna respectiva) care nu se inregistreaza in Revisal. Ca sa nu mai amintesc ca in Revisal si implicit in rapoarte nu apar salariile diferite de cele de baza din CIM, cand se fac anagarari sau lichidari pe la mijlocul lunii. Asadar voi trimite si eu sporul ca atare, ca oricum rapoartele, asa cum aratat prin exemplele de mai sus (mai sunt si altele) nu au probabil menirea sa arate sumele lunare de natura salariala, exacte. Cred ca doar vechimea, desi aici as mentiona o lipsa a programului, faptul ca nu listeaza si art.de incetare a activitatii (demisie, acordul partilor etc). Deci ce ar trebui sa aibe nu are (mai ales ca nu apare nici in D112), in schimb are ce nu cred ca era necesar (decat informativ si nu calculat eronat) si care oricum apare deja si cum trebuie, in D112

 .

Vreau sa aflu mai multe despre Revisal vers.6.0.8 - listare rapoarte ...

Ofera un raspuns

Reincarca
 

Autentificare

Utilizator: 

.

Parola:   

.

.

Nu ai cont? Creaza unul aici.

 
 
.
..

        Top

 


Google analytics

SATI